Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня, 15:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/15/skrapbuking-i-piknik-idealna-para-.htm
новини, 15 червня, 15:42

Скрапбукінг і пікнік – ідеальна пара!

Запрошуємо вас на захопливий майстер-клас зі скрапбукінгу, присвячений Міжнародному дню пікніків!

Дата: Вівторок, 18 червня
Час: початок о 15:00
Місце: Гончаренко центр, вул. Велика Перспективна, 4а

З нагоди Міжнародного дня пікніка майстриня Юлія Довгейко запрошуємо на заняття зі скрапбукінгу. Якщо ви думаєте що пікнік та скрап речі не сумісні, то ми доведемо що це не так! Ви створите власноруч топер, яким можна прикрасити святковий стіл, або страви на пікніках та барбекю!

Що вас очікує?
- Знайомство з основами скрапбукінгу та техніками створення топерів - Практичні поради та хитрощі від нашої талановитої майстрині - Творча атмосфера та можливість реалізувати свої креативні ідеї - Все необхідне для створення ваших власних унікальних прикрас Не пропустіть шанс провести час творчо і весело, створивши щось особливе для вашого пікніка чи святкової вечірки!

 Участь безкоштовна! Щоб організатори знали, скільки матеріалів підготувати, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням - https://cutt.ly/PephhsH8 - Без реєстрації ви не зможете взяти участь у заході. Зареєструвалися? Тоді без додаткових запрошень приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх).

Якщо реєстраційна форма буде вже закрита, значить місць більше немає. Слідкуйте у такому разі за оголошеннями про наступні майстер-класи!
1234Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: