Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня, 13:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/14/top-naiposhirenishih-porushen-podatkovogo-zakonodavstva-na-kirovogradschini.htm
новини, 14 червня, 13:42

Топ найпоширеніших порушень податкового законодавства на Кіровоградщині


Головним  управлінням ДПС у Кіровоградській області на постійні основі проводиться робота  щодо контролю за проведенням розрахункових операцій, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз найбільш поширеними порушеннями, які виявлені під час проведення фактичних перевірок протягом п‘яти місяців 2024 року є:


- не проведення розрахункових операцій без застосування РРО/ПРРО

- видача розрахункового чека невстановленого зразка;

- використання режиму попереднього програмування без зазначення коду товарної під категорії згідно з УКТЗЕД;

- виявлення працівників, які  не оформлені в установленому законодавством порядку.


За результатами розгляду матеріалів до порушників відповідно до чинного законодавства застосовані штрафні санкції на загальну суму 8,4 млн грн.


Також за результатами контрольно-перевірочної роботи працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту протягом січня-травня 2024 року до бюджету сплачено 2,0 млн грн.


Головне управління ДПС у Кіровоградській області вкотре звертає увагу платників податків, що лише належний рівень правової культури та свідомості при організації діяльності та сплаті податків допоможе уникнути фінансових санкцій.



1288Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: