Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/18/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-vlashtuvali-kvest-dlja-litseistiv.htm

У Кропивницькому рятувальники влаштували квест для ліцеїстів


Кропивницькі рятувальники разом з правоохоронцями влаштували безпекову інтерактивну розвагу для учнів Професійного ліцею в обласному центрі. Тож сьогодні приміщення навчального закладу перетворилося на велику квест-кімнату аж із вісьмома станціями. А подолати їх можливо лише завдяки упевненим знанням та напрацьованим навичкам.


Після привітання та визначення кількості команд, кожна з них отримала маршрутний лист та чимшвидше рушила за вказаним напрямком. Орієнтуючись на заздалегідь підготовлені підказки, діти мали зібрати до купи усі знання у сфері безпеки та віднайти правильне рішення. І тут сподіватися можна було лише на себе, показавши знання у сфері пожежної та мінної безпеки, надання першої медичної та психологічної допомоги, правил дорожнього руху та інших питань безпекового спектра. Під час проходження станцій квесту учасники спробували попрацювати з міношукачем у піротехнічному спорядженні  й воду зі ствола подати, як при ліквідації справжньої пожежі. 


Психолог ДСНС запропонувала учасникам взяти участь у цікавій та пізнавальній грі. А опанувавши прості техніки самодопомоги, підлітки з легкістю змогли віднайти вірне рішення під час виконання квестового завдання та запам’ятали поради, що допоможуть їм справитися зі стресовими ситуаціями. 


У фіналі гри найкращих знавців безпекового вчення відзначили грамотами та солодкими подарунками, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

           

116Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: