Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 травня, 10:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/01/vidbuvsja-trening-dlja-molodih-ta-bagatoditnih-rodin-u-kropivnitskomu.htm
новини, 1 травня, 10:14

Відбувся тренінг для молодих та багатодітних родин у Кропивницькому


Ментальне здоров’я об’єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником, є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття. Психічне здоров’я кожного українця важливе для всього суспільства.


У понеділок, 29 квітня, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради спільно з психологинями Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели тренінг для молодих та багатодітних сімей з надання першої психологічної допомоги.


- На жаль, сумні події є частиною нашого повсякденного життя. Саме вони пробуджують найкращі людські ресурси, зокрема ресурси співчуття, підтримки, взаємодопомоги, - зазначила психологиня Наталія.


Учасники тренінгу навчалися методикам заспокоєння оточуючих у дистресі, освоїли навички  створення психологічного комфорту.


- Зважаючи на реалії сьогодення, ми відчуваємо себе вибитими з колії або не розуміємо, що відбувається. Тож кожному необхідно правильно та непохитно пристосовуватись до умов сьогодення, - наголосила дружина військовослужбовця Підхлібна Тамара, мати п’ятьох дітей.

https://www.facebook.com/krrada.official

      

719Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: