Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/09/kirovogradschina-planue-vstanoviti-zupinki-ukrittja-na-vipadok-raketnih-atak.htm
новини, 9 серпня 2022

Кіровоградщина планує встановити зупинки-укриття на випадок ракетних атак


Фото: Kharkiv.times


У Кіровоградській області планують встановити зупинки-укриття, покликані захистити населення на випадок ракетних атак, пише lb.ua.


Голова ОВА Андрій Райкович у телеграмі опублікував заклик до підприємців долучатися до облаштування таких укриттів. 


"І не лише у Кропивницькому. Співпрацюйте з місцевими владами, наявність таких укриттів – не розкіш, а вимога часу!" – написав він. 


Райкович додав, що зі зверненнями із проханням облаштувати такі зупинки в місцях скупчень людей зверталися мешканці регіону. Як приклад він навів досвід Харкова.


Нагадаємо, у липні мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що найближчим часом у місті планують розпочати встановлювати зупинки громадського транспорту, які за потребою зможуть виконати роль бомбосховища. Це будуть залізобетонні конструкції, розташовані поряд із зупинковими павільйонами. У них можна буде перечекати повітряну тривогу. 


Кіровоградщина зазнала потужної ракетної атаки в липні. Росія вдарила по Кропивницькому – пошкоджень зазнали чотири багатоповерхівки, приватний будинок і школа. Влучання відбулося в ангар льотної академії. Були госпіталізовані 25 людей. 


730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: