Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/05/26/u-kropivnitskomu-stvorili-telegram-kanal-de-mozhna-shvidko-shukati-robotu.htm
новини, 26 травня 2022

У Кропивницькому створили телеграм-канал, де можна швидко шукати роботу


Щодня у телеграм-каналі «Робота в Кропивницькому — Work.ua» з'являється декілька десятків пропозицій роботи, які відбирають модератори. Вакансії перевіряються на предмет затребуваності, повноти опису та вказаної зарплати. Усі пропозиції — від надійних роботодавців та публікуються у день своєї появи на Work.ua. У телеграм-каналі можна шукати роботу без резюме і навіть без досвіду, використовуючи відповідні хештеги. 


Підписатися на канал можна за посиланням https://t.me/workua_kropyvnytskyi


Нагадаємо, Work.ua започаткував волонтерську ініціативу — надання безкоштовних консультацій з пошуку роботи українцям, які потребують допомоги експертів.


Кропивницький є одним із лідерів за кількістю пропозицій роботи в Україні. У місті відкрито понад 200 вакансій із середньою зарплатою 12 500 грн. Серед них популярні: менеджер з продажу, бухгалтер, водій, продавець-консультант тощо. 


Станом на зараз на сайті Work.ua розміщено понад 17 000 вакансій. Однак це все ще в 5 разів менше, ніж до війни. Для порівняння: у березні було 6 000, до війни — 90 000. 


«Ми помітили декілька тенденцій на ринку праці України. Швидкість відіграє вирішальну роль у працевлаштуванні. Хто першим побачив вакансію, той і отримує роботу. Шукачі сміливо змінюють професії та розглядають будь-які пропозиції за місцем перебування. Вчорашній маркетолог сьогодні може стати водієм чи офіціантом. Власне, це і підштовхнуло нас створити телеграм-канал, де б навіть людина з мінімальними технічними засобами могла максимально швидко дізнаватися про нові вакансії. А ще ними зручно ділитися і бути корисним знайомим», — коментує Артур Міхно, CEO та співзасновник Work.ua.


917Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: