Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/18/u-kropivnitskomu-pid-chas-reidiv-zhitlovim-sektorom-gromadjan-navchajut-jak-zapobigti-pozhezhi-v-oseli-foto-.htm
новини, 18 січня 2022

У Кропивницькому під час рейдів житловим сектором громадян навчають, як запобігти пожежі в оселі (ФОТО)


18 січня фахівцями Головного управління ДСНС у Кіровоградській області разом з соціальними працівниками міської ради проведено роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки життєдіяльності у побуті серед жителів мікрорайону Новомиколаївка, що в обласному центрі. Завдяки сприянню соцпрацівників рятувальники змогли поспілкуватися із кропивничанами із так званої категорії ризику: людьми похилого віку, самотніми пенсіонерами, людьми з обмеженими можливостями та особами, що перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітними батьками. Крім того, організатори профілактичного відпрацювання поговорили і з перехожими на вулицях міста, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Надзвичайники доступно пояснили, як убезпечити своє життя, здоров’я та майно від пожеж, спричинених порушеннями правил експлуатації газових та електричних опалювальних приладів, печей та грубок, побутової електротехніки. Окремо наголосили  на необхідності регулярної перевірки дієздатності електромережі, вентиляційних систем, димоходів та печей, профілактичних оглядів котлів та колонок. Також громадяни отримали пораду не палити у ліжку та не залишати без нагляду малюків дошкільного віку, а старших - привчати повсякчас дотримуватись правил пожежної безпеки та не пустувати з вогнем. 


Під час роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили листівки із застереженням, алгоритмом дій і номером, за яким у разі надзвичайної події потрібно викликати пожежно-рятувальний підрозділ для надання допомоги.


                 

1141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: