Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/08/z-pochatku-roku-politseiski-kirovogradschini-viluchili-z-nezakonnogo-obigu-ponad-60-kilogramiv-narkotichnih-zasobiv.htm
новини, 8 грудня 2021

З початку року поліцейські Кіровоградщини вилучили з незаконного обігу понад 60 кілограмів наркотичних засобів


За результатами вжитих заходів правоохоронці встановили 245 осіб, причетних до наркозлочинів, яким повідомлено про підозру у вчиненні 368 кримінальних правопорушень.


Зокрема протягом 11 місяців поточного року 64 особи викрито у збуті наркотиків. Встановлено причетність 22 громадян до реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин через інтернет-сайти та канали в месенджерах. Їм повідомлено про підозру у вчиненні 63 правопорушень за ст. 307 Кримінального кодексу України. 


Із незаконного обігу на території області вилучено більше 63 кілограмів наркотиків.


Робота у цьому напрямку продовжується.


Правоохоронці нагадують, що інформацію про наркозлочини громадяни можуть повідомляти на «гарячу лінію» управління боротьби з наркозлочинністю: 050-248-85-81 або за номером «102».


Крім того, скориставшись чат-ботом http://t.me/AntiDrugKrop_Bot, можна анонімно надати інформацію (текст, фото, відео) про будь-які наркозлочини та осіб, причетних до їх скоєння.


Також є можливість надання інформації в особисті повідомлення адміністратору групи комунікації поліції та громади «Безпечне місто» у месенджері «Телеграм» - https://t.me/joinchat/WFDNMUScH-N3C2iL.


Не залишайтеся байдужими, оперативно повідомляйте про кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин. 


За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України


537Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: