Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/08/rjatuvalniki-kirovogradschini-dopomogli-podolati-skladni-situatsii-na-dorogah-vodijam-avtomobiliv-foto-.htm
новини, 8 грудня 2021

Рятувальники Кіровоградщини допомогли подолати складні ситуації на дорогах водіям автомобілів (ФОТО)


Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області шість разів виїздили для надання допомоги водіям, чиї автівки опинились у безвиході на дорогах. Двічі надавали допомогу бійці 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське (с. Йосипівка та 255-й км автодороги Київ – Одеса Благовіщенської МТГ). Допомагали водіям автотранспорту долати складні ділянки доріг і рятувальники 20-ї ДПРЧ м. Долинська (біля с. Лаврівка Долинської МТГ), 4-ї ДПРЧ м. Кропивницький (вул. Каштанова с. Нове) та аварійно-рятувального загону спеціального призначення (біля с. Високі Байраки Великосеверинської СТГ), повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Також о 16:14 до Служби порятунку «101 надійшло повідомлення про те, що поблизу смт Знам'янка Друга Знам'янської МТГ Кропивницького району потребує допомоги екіпаж автомобіля швидкої медичної допомоги. Як з’ясувалось, після дощу автомобіль потрапив на розгрузлу грунтову дорогу. Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам'янка, які прибули на місце виклику, відбуксирували машину на безпечну ділянку дороги.


            

407Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: