Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/08/privatbank-stav-narodnim-brendom-na-kirovogradschini.htm
новини, 8 грудня 2021

ПриватБанк став “Народним брендом” на Кіровоградщині


ПриватБанк отримав найвищу нагороду народної довіри на Кіровоградщині - став переможцем конкурсу “Народний бренд 2021”. Про це повідомила Анжела Дзінзюра, Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Протягом 20 років в Україні проходить голосування «Народний бренд» - обрання найкращих представників різних сфер надання послуг.   У Кропивницькому таке голосування пройшло вже вчетверте і чотири роки поспіль ПриватБанк отримує найвищу довіру клієнтів. 1225 компаній та торговельних марок подалися цьогоріч до 44 номінацій, за які кропивничани віддали 19132 голоса.


У номінації “Банк” із майже 7 тис. голосів за 30 банків, що надають послуги у регіоні,  2366 голосів кропивничани віддали за ПриватБанк. Більше третини всіх голосів було віддано за справжнього лідера, з якісними та інноваційними послугами. Така впевнена перемога, та ще й з відривом від другого місця у більше 1,5 тис. голосів, свідчить про впевнені лідерські позиції Банка №1 в Україні.  Ось де справжнє народне визнання! 


За словами директора Центрального макрорегіону Ростислава Масло, він вдячний особисто кожному клієнтові за довіру і визнання, та кожному співробітникові за щоденну працю, любов до своєї роботи, бажання розвиватися і ставати кращими. Довіра клієнтів - найвищий ступінь оцінювання роботи будь-якого бізнесу. Бути першими - це не лише почесно, але й дуже відповідально. 


Сподіваємося, що цей конкурс стане доброю щорічною традицією у Кропивницькому.  Бізнес, орієнтований на клієнтів, завжди буде успішним та матиме визнання та любов тих, для кого працює.



524Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: