Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/08/politseiski-prodovzhujut-zahodi-sprjamovani-na-pidvischennja-bezpeki-dorozhnogo-ruhu.htm
новини, 8 грудня 2021

Поліцейські продовжують заходи, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху


Основними завданнями є виявлення і припинення правопорушень у цій сфері, а також проведення профілактичної та просвітницької роботи серед водіїв і пішоходів, повідомляє Управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


У результаті вжитих заходів за 11 місяців поточного року поліцейськими територіальних підрозділів виявлено та задокументовано понад 1730 фактів керування транспортними засобами в нетверезому стані (ст. 130 КУпАП), майже 6,3 тисяч порушень правил користування ременями безпеки або мотошоломами (ч. 5 ст. 121 КУпАП), більше 9 тисяч фактів керування транспортним засобом без відповідних документів (ст. 126 КУпАП), понад 350 порушень правил обгону та виїзду на смугу зустрічного руху (ст. 122 КупАП). 


Також з початку року виявлено більше тисячі порушень правил дорожнього руху пішоходами (ст. 127 КУпАП).


Робота у цьому напрямку продовжується. 


Правоохоронці нагадують жителям області про неухильне дотримання Правил дорожнього руху, зокрема закликають водіїв бути особливо пильними заради власної та безпеки інших громадян, збереження життя і здоров’я.



486Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: