Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/08/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-u-skladi-reidovih-grup-prodovzhujut-navchati-gromadjan-foto-.htm
новини, 8 грудня 2021

На Кіровоградщині рятувальники у складі рейдових груп продовжують навчати громадян (ФОТО)


На Кіровоградщині працівники Служби порятунку спільно із соціальними працівниками активізували просвітницьку роботу серед населення, спрямовану на попередження пожеж у житловому секторі, випадків загибелі й травмування людей. Впродовж останніх двох тижнів проведено більше ста профілактичних відпрацювань у населених пунктах, роз’яснювальною роботою охоплено понад дві з половиною тисячі громадян, у тому числі – і з категорії ризику, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


8 грудня фахівці Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі мікрорайону Катранівка м. Кропивницький. Разом із рятувальниками у профілактичному відпрацюванні взяли участь працівники Територіального центру соціального обслуговування Подільського району міста. Організатори рейду нагадали громадянам (особливо тим, що відносяться до соціально незахищеної  категорії), яких помилок необхідно уникати, щоб в оселі не виникла пожежа, як визначити і здолати займання  на початковій стадії, поки вогонь ще не завдав значної шкоди, як діяти під час пожежі та інше. Особливий наголос фахівці Служби порятунку зробили на способах запобігання пожежам у процесі користування обігрівачами та пічним опаленням. Наголосили надзвичайники і на необхідності забезпечити безпеку дітей та попередили про трагічні наслідки паління у ліжку.


Спілкуючись з людьми, працівники пожежно-рятувальної служби наголосили, що значна частина пожеж трапляється через необачність самих людей та їх нехтування правилами безпеки. Уникнути лиха можливо тільки суворо дотримуючись правил, яких під час профілактичного відпрацювання й навчали громадян.


У процесі проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили листівки із застереженнями та вказаним номером виклику пожежно-рятувальної служби – «101». 


                 

469Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: