Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/08/golova-oda-anonsuvala-stvorennja-novogo-pidrozdilu-z-didzhitalizatsii.htm
новини, 8 грудня 2021

Голова ОДА анонсувала створення нового підрозділу з діджиталізації


Вчора, 7 грудня, під час публічного звіту про діяльність Кіровоградської ОДА у листопаді очільниця області Марія Чорна повідомила про проведені заходи з діджиталізації в регіоні, інформує сайт ОДА. 


Як повідомила Марія Чорна, у Кропивницькому в листопаді відкрились перші офлайн центри підтримки "Дія". Перший – на базі Донецького національного медичного університету, а другий – у міській раді. Там вакциновані жителі обласного центру можуть проконсультуватись, як згенерувати для себе COVID-сертифікати.


«Питання цифрової трансформації області зрушили з мертвої точки. Допрацьовуємо штатний розпис нового управління, яке буде займатися безпосередньо діджиталізацією. Паралельно шукаємо CDTO – заступника голови ОДА з цифровізації. Вимоги у Мінцифри до нього будуть дуже суворими. Людина має бути профі, з цінностями та баченням. Нажаль, багато таких вже поїхали з Кіровоградщини», - сказала Марія Чорна.


580Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: