Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/20/rjatuvalniki-kirovogradschini-prodovzhujut-provoditi-profilaktichni-vidpratsjuvannja-zhitlovogo-sektoru-foto-.htm
новини, 20 вересня 2021

Рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектору (ФОТО)


З метою попередження виникнення пожеж, запобігання загибелі і травмуванню людей на них 20 вересня особовим складом місцевих пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області було проведено відпрацювання житлового сектору міста Світловодськ та смт Онуфріївка, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час заходу рятувальники закликали мешканців з максимальною відповідальністю поставитись до підготовки до опалювального періоду: перевірити справність приладів і систем опалення, електромережі, перевірити системи вентиляції, димоходи, потрусити сажу тощо.


Крім того, в осінній період проблему становить необережне поводження власників приватних домоволодінь з вогнем під час прибирання присадибних ділянок, подвір’їв, городів, при спалюванні сміття та сухого листя.


Вогнеборці пояснили громадянам, що у населених пунктах багаття може перерости в неконтрольоване горіння і нести загрозу знищення житлових будинків, завдати шкоду здоров’ю людей і навіть — позбавити життя.


Фахівці ДСНС наголосили, що легше дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, ніж потім ліквідовувати наслідки надзвичайної події.


Кожному співрозмовнику рятувальники вручили інформаційні листівки щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.



         

619Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: