Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/02/peresuvnih-poshtovih-viddilen-stane-bilshe-potribni-pratsivniki.htm
новини, 2 серпня 2021

Пересувних поштових відділень стане більше – потрібні працівники


Вакансії за професіями листоноша та водій автотранспортних засобів пропонували мешканцям Знам’янщини представники Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся у міськрайонній філії обласного центру зайнятості.


На захід запрошено близько 30 безробітних громадян, які відповідають вимогам роботодавця по заявлених вакансіях.


Ірина Саган, начальник центру управління персоналом Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта», поінформувала присутніх про нововведення в роботі пошти. Повідомила, що з 01 вересня 2021 року на Кіровоградщині запроваджується новий проєкт «Пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ)», що спрямований на поліпшення обслуговування сільського на-селення. По Знам’янці буде створено дев’ять мобільних пересувних бригад замість п’яти, як планувалося раніше. У зв’язку із цим виникає потреба у працівниках. Наразі Знам’янське відділення потребує п’ять водіїв автот-ранспортних засобів та вісім листонош.


Які вимоги висуваються до претендентів; які перевірки повинні пройти ба-жаючі працевлаштуватися та яку відповідальність несуть працівники пере-сувних відділень? На ці запитання дала відповіді Марія Сукачова, началь-ник відділу підбору персоналу. Присутні із зацікавленістю сприймали ін-формацію, оскільки для міста це реальне працевлаштування, гідна заробі-тна плата та сприятливі умови праці. 


Як зазначила Т. Фарбанець, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, близько 10 безробітних виявили бажання отримати нову роботу: п’ять безробітних заповнили анкети на посаду листоноші та два претенденти проходять внутрішню перевірку підприємства на посаду водія автотранс-портних засобів. Зазначалося, що у другій половині серпня представники АТ «Укрпошта» в телефонному режимі повідомлять шукачам роботи про результати здійснених перевірок їхніх анкет і з 1 вересня відібрані особи будуть працевлаштовані.



390Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: