Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/02/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-politseiski-ta-lisivniki-provodjat-profilaktichni-reidi-lisovimi-masivami-foto-.htm
новини, 2 серпня 2021

На Кіровоградщині рятувальники, поліцейські та лісівники проводять профілактичні рейди лісовими масивами (ФОТО)


Протягом пожежонебезпечного періоду майже щодня на території Кіровоградської області виникають займання в природних екосистемах. Такі займання завдають значної шкоди навколишньому середовищу та громадянам. Аби зменшити невтішну статистику рятувальники, поліцейські та лісівники постійно проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу з громадянами, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


31 липня на території лісових масивів та лісопаркових зон було проведено спільні рейдові перевірки за участі рятувальників, працівників лісгоспу та Нацполіції. Рятувальники нагадали громадянам про заборону відвідування хвойних лісів у пожежонебезпечний період, закликали свідомо ставитися до збереження довкілля, не спалювати суху траву й сміття. Адже все це становить потенційну загрозу і для людей, і для природи, та попередили про посилення адміністративної відповідальності за такі дії.


Усім, з ким спілкувалися учасники рейду, були надані застережні листівки та настійна порада – не провокувати пожеж у лісах. 


Шановні громадяни! Під час спекотної погоди, навіть від кинутого недопалка або сірника може виникнути пожежа! Тож, забороняється розводити багаття в лісі, заїжджати на території лісових масивів транспортними засобами, палити, кидати у лісі сірники та недопалки. Якщо ви побачили займання в лісі, негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!


                     



451Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: