Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/29/pratsivniki-kadrovih-pidrozdiliv-politsii-kirovogradschini-ta-veterani-ovs-otrimali-zaohochennja-foto-.htm
новини, 29 липня 2021

Працівники кадрових підрозділів поліції Кіровоградщини та ветерани ОВС отримали заохочення (ФОТО)


У Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди 102-ї річниці кадрової служби Міністерства внутрішніх справ України, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Із професійним святом правоохоронців привітали заступники керівника поліції області Валентин Кожухівський і Сергій Котига та голова відомчої обласної профспілкової організації Валерій Шевчук.


Діючі працівники кадрових підрозділів поліції Кіровоградщини та ветерани, які віддали службі в ОВС десятки років життя, отримали заохочення – подяки МВС та Національної поліції України, цінні подарунки – наручні годинники, жетони «За безпеку і захист громади», іменні жетони «102 роки кадровому підрозділу», відзнаки «За службу державі» та відомчу заохочувальну відзнаку - нагрудний знак ,,За відзнаку в службі”. 


Після урочистостей старші колеги правоохоронців ознайомилися з роботою оновлених підрозділів поліції області – відділу служби «102» та тренінгового центру. Зокрема оглянули навчальні кабінети, спортивну залу, тир і майданчик зі смугою перешкод, де поліцейські вдосконалюють свої професійні знання та відпрацьовують практичні навички з фізичної, вогневої і тактичної підготовки. 


                     


517Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: