Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/29/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-kirovogradschini-poradili-dbati-pro-bezpeku-svoei-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 29 липня 2021

Фахівці Служби порятунку Кіровоградщини порадили дбати про безпеку своєї життєдіяльності (ФОТО)


Незважаючи на те, що зараз велика увага рятувальників приділяється попередженню пожеж у екосистемах та профілактиці загибелі людей на воді, жодним чином не залишається поза увагою питання запобігання пожежам у житловому секторі. Щоб нагадати громадянам про небезпеки, що можуть спіткати кожного у побуті, рятувальники проводять відповідну роз’яснювальну роботу, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


28 липня фахівці ГУ ДСНС поспілкувалися з жителями с. Оникієве Мар’янівської громади. Увагу громадян було закцентовано на дотриманні правил пожежної безпеки  у повсякденному житті: безпечне використання побутових електро- та газових приладів, які мають бути справними, уникнення перевантаження електромережі, поводження з газовими приладами тощо. Також не залишили поза дитячі пустощі з вогнем. Адже через недостатній контроль з боку батьків, діти знаходять собі небезпечні розваги, які, на жаль, деколи закінчуються трагічно. Крім того, шкоди і довкіллю, і майну може завдати шкідлива звичка курити: необережно кинутий недопалок може зайнятись прямо в будинку, а на вулиці – спричинити пожежу сухої трави. Тому рятувальники ще раз наголосили мешканцям села на необхідності дотримання правил пожежної безпеки, особливо у спекотний період року. Окремо рятувальники нагадали алгоритм дій при виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другох світової війни, що досі можна виявити будь-де.


Тож, шановні громадяни! Будьте обережні, бережіть своє життя! Якщо трапилась пожежа, не гаючи часу, телефонуйте за номером «101».


                     



486Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: