Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/23/vidbulos-profilaktichne-vidpratsjuvannja-teritorii-dolinskogo-lisovogo-gospodarstva-foto-.htm
новини, 23 липня 2021

Відбулось профілактичне відпрацювання території Долинського лісового господарства (ФОТО)


22 липня представники трьох відомств – ГУ ДСНС в області, ГУ Нацполіції, обласного управління лісового та мисливського господарства відпрацювали уразливі з точки зору пожежної небезпеки місця відпочинку громадян на території ДП «Долинський лісгосп», повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


У пожежонебезпечний період охорона лісів від пожеж відбувається в посиленому режимі. З боку лісівників спостереження за станом лісових насаджень триває постійно, у тому числі – з використанням системи відеоспостереження. Крім того, рятувальники та поліцейські спільно з працівниками лісгоспу патрулюють лісові масиви. 


Так, під час сьогоднішнього рейду з відпочивальниками та відвідувачами лісу була проведена роз’яснювальна робота щодо правил пожежної безпеки на природі та попереджено громадян про адміністративну відповідальність за порушення цих правил.


Шановні громадяни!


Пам’ятайте: у пожежонебезпечний період у лісі заборонено розпалювати вогнища, палити, кидати непогашеними сірники, недопалки, залишати скляні пляшки, заїжджати в ліс транспортними засобами. 


          

488Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: