Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/20/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-stati-fahivtsjami-kosmetologichnoi-galuzi.htm
новини, 20 липня 2021

Безробітні Кіровоградщини можуть стати фахівцями косметологічної галузі


У липні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «Косметик». Для безробітних громадян Кіровоградщини нaвчaння рoзпoчинається 26 липня. Курc нaвчaння тривaтиме 6 мicяцiв, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

До послуг слухачів курсу спеціалізований кабінет із сучасним обладнанням – мікротоки, парафіноплав, солярій; косметологічним комбайном (фонофорез, лампа Уно, вакуумна чистка, вапоризатор, лампа-лупа і т.д.); вакуумно-роликовим масажером, апаратом пресотерапії, термоковдрою, апаратом для мікротокової терапії, фонофорезу, світлотерапії, апаратом RF-ліфтингу і кавітації та іншими, професійним інвентарем та матеріалами. 


Умовами до направлення на навчання є:


•базова вища медична освіта;

•вік особи не менше 18 років;

•медична довідка;

•особова медична книжка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou



373Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: