Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/19/na-kirovogradschini-trivajut-zahodi-schodo-zapobigannja-pozhezham-u-lisovih-masivah-foto-.htm
новини, 19 липня 2021

На Кіровоградщині тривають заходи щодо запобігання пожежам у лісових масивах (ФОТО)


Щоб не допустити виникнення пожеж у лісах та інших зелених зонах, що обирають громадяни для відпочинку, створено робочі групи у складі рятувальників, поліцейських та лісівників. Кожні вихідні та святкові дні групи здійснюють профілактичні відпрацювання місць, де зазвичай є відпочивальники та існує небезпека виникнення займань унаслідок необережного поводження людей із вогнем. 18 липня рятувальники спільно з правоохоронцями та лісівниками проводили інформаційні бесіди на територіях лісопаркових насаджень в усіх районах нашої області. Під час спілкування з громадянами представники ДСНС нагадали важливі правила безпеки життєдіяльності та закликали відповідально ставитись до їх виконання. Адже тільки дотримуючись правил людина може бути впевнена у власній безпеці. Також, працівники Служби порятунку розповсюдили листівки застерігаючого змісту з правилами безпечного поводження у лісі.


Шановні громадяни, якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях негайно телефонуйте за номером 101. Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки вбереже від трагічних наслідків, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

                     


415Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: