Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/01/u-petrovomu-agrofirmi-potrebujut-pratsivnikiv.htm
новини, 1 липня 2021

У Петровому агрофірми потребують працівників


Днями у приміщенні Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на замовлення ПП «Дружба», яке для виконання підсобних робіт потребує робітників, відбувся міні-ярмарок вакансій. 


Відкриваючи захід, заступник начальника відділу надання соціальних послуг районної філії Катерина Овдій ознайомила присутніх з  напрямками діяльності підприємства, серед основних – вирощування зернових культур, бобових культур і насіння олійних культур. Окреслила потребу підприємства у працівниках, надала інформацію про ситуацію на місцевому ринку праці, можливості електронних сервісів служби зайнятості та іншу інформацію, пов'язану  з пошуком роботи. 


У свою чергу, фахівчиня відділу кадрів ПП «Дружба» Інна Тищенко ознайомила присутніх з умовами та рівнем оплати праці (від 6 тис. грн),  графіком роботи, соціальними гарантіями. Розповіла й про завдання та обов’язки за вакантною посадою.


Як повідомила Катерина Овдій, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, перспективою працевлаштування зацікавився один безробітний, якому  запропоновано відвідати підприємство для проходження співбесіди з керівником та ознайомлення з умовами праці.


Фахівці районної філії обласного центру зайнятості також надавали професійні відповіді на усі запитання, що турбували учасників заходу, у т.ч. щодо зайнятості та інших питань, пов'язаних з працевлаштуванням та отриманням послуг, які надає служба зайнятості клієнтам.



508Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: