Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/08/na-kirovogradschini-politseiski-viluchili-u-zhinki-psihotropnu-rechovinu-ta-obladnannja-dlja-narkolaboratorii.htm
новини, 8 червня 2021

На Кіровоградщині поліцейські вилучили у жінки психотропну речовину та обладнання для нарколабораторії


Працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН Нацполіції України було проведено санкціоновані обшуки транспортного засобу та за місцем мешкання 26-річної жительки сусідньої області.


У результаті вжитих заходів правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання, хімічні сполуки для виготовлення психотропних речовин, лікарські препарати заборонені до немедичного вживання, медичні шприци, пристрої для вживання психотропних засобів, електронні ваги, а також вже готовий до вживання метамфетамін.


Вилучені речові докази направлено для проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Поліцейські продовжують розслідування в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).


Санкція статті передбачає за ці дії покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


За матеріалами управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України


         


718Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: