Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/31/u-znam-jantsi-bezrobitnim-proponuvali-doluchitisja-do-komandi-pidpriemstva-z-gazopostachannja-ta-gazifikatsii-foto-.htm
новини, 31 травня 2021

У Знам’янці безробітним пропонували долучитися до команди підприємства з газопостачання та газифікації (ФОТО)


Днями в Знам’янській міськрайонній філії обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за професією водія автотранспортних засобів на замовлення Знам’янського управління по експлуатації газового господарства ВАТ «Кіровоградгаз». Участь у заході узяли чотирнадцять безробітних громадян.


Василь Огієвич, головний механік Знам’янського управління по експлуатації газового господарства, надав присутнім необхідну інформацію щодо наявних вакансій, умов праці та режиму роботи, роз’яснив посадові обов’язки водія та його відповідальність за ввірений напрям роботи.


«Ми шукаємо уважного, відповідального та сумлінного працівника, який матиме посвідчення водія на право керування транспортними засобами усіх категорій і ретельно ставитиметься до своїх професійних обов’язків», – зазначив В. Огієвич.

 

Як зазначила Вікторія Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, учасники заходу виявили значну зацікавленість щодо можливого працевлаштування та ставили багато питань щодо вакансій і умов праці, на які отримали кваліфіковані відповіді. 


За результатами міні-ярмарку трьом особам видані направлення на працевлаштування, ще дві особи зараховані до кадрового резерву підприємства. 


   




404Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: