Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/rjatuvalniki-lisivniki-ta-politseiski-zaklikajut-gromadjan-dotrimuvatis-pravil-pozhezhnoi-bezpeki-u-lisi-foto-.htm
новини, 19 квітня 2021

Рятувальники, лісівники та поліцейські закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у лісі (ФОТО)


Наразі рятувальники спільно з лісівниками та поліцейськими Кіровоградщини активізувати профілактичну роботу по запобіганню пожежам у екосистемах, зокрема – у лісових зонах. Зважаючи на теплу погоду, жителі області планують відпочинок на природі. Традиційно з багаттям та приготуванням шашлику, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Щоб запобігти вогняному лихові, у лісових масивах, парках, лісопарках та інших «зелених» зонах відпочинку проводяться спільні рейди.


19 квітня рятувальники спільно представниками поліції та лісового господарства провели профілактичні заходи щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у лісових масивах міст Гайворон та Долинська, смт Олександрівка. Організатори рейду оглянули стан протпожежних смуг, переконались у відсутності порушників пожежної безпеки та вручили відпочивальникам й жителям населених пунктів, що межують з лісами, застережні листівки, нагадали про правила пожежної безпеки у лісі, наголосили на відповідальному ставленні до природи та згадали про покарання порушників. 


            



547Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: