Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/12/na-kirovogradschini-stalo-bilshe-pidrozdiliv-de-mozhna-oformiti-id-kartku.htm
новини, 12 квітня 2021

На Кіровоградщині стало більше підрозділів, де можна оформити ID-картку


Переоформити ID-картку відтепер можна і в Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області. Раніше в апараті Управління оформлювались лише закордонні паспорти, повідомляє Управління ДМС у Кіровоградській області.


Власники раніше отриманих документів у разі закінчення строку дії паспорта або до його закінчення, у зв’язку зі зміною інформації, внесеної до паспорта (крім додаткової змінної інформації), при виявленні помилки в інформації, внесеній до паспорта, та якщо паспорт непридатний для подальшого використання, можуть оформити нову ID-картку в Управлінні ДМС.


ID-картку переоформити можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби, на Кіровоградщині таку послугу надають всі 25 підрозділів, а на час дії карантинних заходів і вперше паспорт у формі картки отримати можна за місцем перебування, а не виключно за місцем реєстрації. 


Під час відвідування підрозділів Міграційної служби необхідно обов'язково дотримуватись маскового режиму та дотримуватись безпечної соціальної дистанції. Аби зменшити час перебування у підрозділі варто заздалегідь зареєструватись в електронній черзі на сайті ДМС та можна здійснити оплату послуг онлайн. 



417Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: