Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/05/ukraintsi-otrimajut-keshbeki-za-perekazi-z-kartki-na-kartku.htm
новини, 5 квітня 2021

Українці отримають кешбеки за перекази з картки на картку


Клієнти ПриватБанку отримують гарантований кешбек у розмірі 50 грн за перекази з картки на картку Visa, якщо будуть користуватися карткою для оплати покупок. Програма кешбеку діятиме з початку квітня до кінця липня 2021 року.


Як повідомили в банку, щоб отримати кешбек до р2р переказів, потрібно надіслати або отримати будь який переказ з карткою Visa на суму від 500 грн та використовувати картку для оплати товарів і послуг (здійснити не менше ніж три купівлі на суму від 50 грн).Крім того, у рамках програми ПриватБанк розігрує серед її учасників додатково 200 грошових кешбеків на 500 грн кожний.


Як зазначила Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку, у програмі кешбеку беруть участь усі види внутрішньо українських та міжнародних р2р переказів: з картки Visa ПриватБанку на міжнародну картку, з міжнародної картки на картку Visa ПриватБанку та перекази з картки Visa ПриватБанку на картку будь-якого українського банку (крім переказів між власними рахунками в ПриватБанку). 


Міжнародні й внутрішньоукраїнські перекази з картки на картку Visa можна надіслати через веб версію або мобільний банк Приват24, у банкоматі чи терміналі самообслуговування ПриватБанку та за телефоном Сервісного центру банку 3700. 



770Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: