Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня, 09:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/29/dlja-rjatuvalnikiv-z-kirovogradschini-zapustili-bezkoshtovnii-onlain-kurs-angliiskoi-movi.htm
новини, 29 квітня, 09:29

Для рятувальників з Кіровоградщини запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови



Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Кіровоградщини. Навчання відбуватиметься за спеціалізованою програмою, що охоплює термінологію та теми, необхідні для комунікації з іноземними колегами та покращення розмовної англійської українських рятувальників.


За словами директорки освітнього онлайн-простору Вікторії Захарової, Гончаренко центр вже має досвід навчання працівників ДСНС у різних регіонах: пілотні заняття розпочались ще наприкінці 2023 року.


«Працівники ДСНС вже успішно вивчають англійську мову в наших центрах у Рівному та Нетішині, що на Хмельниччині. А нещодавно ми запустили окремий онлайн-курс для команди ДСНС Херсонської області. Тож наші викладачі чітко розуміють і ключові запити рятувальників, і особливості навчальної програми», — ділиться Вікторія Захарова.


Вона також наголосила, що на першому етапі онлайн-курсів для ДСНС команда проєкту пропонує долучитися до підготовки відразу за трьома рівнями: рre-A1, А1 та А2. 


«Ми готові формувати навчальні групи і для окремих регіонів, і просто для всіх працівників ДСНС, які прагнуть підтягнути свої знання англійської. Хочете вивчати мову цілим управлінням? Без проблем. Прагнете долучитися до колег з інших міст чи регіонів? Легко! Наша мета — допомогти покращити розмовну англійську та познайомити рятувальників із профільною лексикою. Тобто зробити все можливе, аби в разі спілкування з іноземними колегами працівники ДСНС не турбувалися про мовні бар’єри», — діляться в освітньому центрі.


Аби долучитися до онлайн-курсу англійської для працівників ДСНС, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. Формування навчальних груп розпочнеться у травні, але реєстрація на курс залишатиметься відкритою безстроково, аби охопити якомога більшу кількість рятувальників.


Графік та періодичність занять будуть розраховані, зважаючи на завантаженість службовців ДСНС, а пропущені через роботу заняття студенти-рятувальники зможуть переглянути в записі.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.


1049Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: