Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/25/u-novgorodtsi-rjatuvalniki-proveli-profilaktichnii-zahid-foto-.htm
новини, 25 жовтня 2020

У Новгородці рятувальники провели профілактичний захід (ФОТО)


24 жовтня фахівці Новгородківського районного сектору У ДСНС в області здійснили чергове профілактичне відпрацювання житлового сектора. Захід відбувся на вулицях селища серед місцевих мешканців. 


Рятувальники поширювали листівки, присвячені темі правил пожежної безпеки у побуті, алгоритму дій у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та правил експлуатації пічного опалення. Та на словах пояснювали громадянам, як не допустити нещасних випадків, пов’язаних із пожежами. Зокрема, вогнеборці нагадували людям, що недбалість господарів у питаннях безпеки під час опалювання оселі може коштувати майна, житла та навіть життя родини. 


Слід бути вкрай відповідальними, користуючись газом та електрикою у побуті. Крім того, людина, яка ризикує використовувати саморобні, пошкоджені, старі, несертифіковані прилади обігріву, повинна усвідомлювати усі можливі наслідки цього рішення. Окремо рятувальники наголосили громадянам про безпеку дітей, переконуючи не ставити під загрозу їхнє життя та здоров’я через недогляд з боку дорослих, повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області.


       


665Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: