Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/20/mihailo-bezhan-kozhen-z-kandidativ-vid-slugi-narodu-gotovii-pratsjuvati-z-povnoju-viddachoju-ta-na-horoshii-rezultat.htm
новини, 20 серпня 2020

Михайло Бєжан: Кожен з кандидатів від «Слуги Народу» готовий працювати з повною віддачою та на хороший результат


Сьогодні, 20 серпня у Кропивницькому відбулася робоча зустріч керівництва Кіровоградського обласного виборчого штабу політичної партії «Слуга Народу» з потенційними кандидатами на очільників об’єднаних територіальних громад області та керівниками виборчих штабів, інформує «Кіровоград24».


«З деякими з кандидатів я вже знайомий не один рік, з деякими - не так давно, проте в кожному відчувається готовність працювати з повною віддачою та на хороший результат. Тож тримаємо курс на перемогу та до роботи», - говорить  очільник обласного виборчого штабу партії Михайло Бєжан.


За словами Михайла Бєжана, цій зустрічі передувало декілька місяців кропіткою роботи, переговорів та дискусій, все аби обрати гідних кандидатів, які представлять політичну силу на виборах в громадах та дійсно зможуть стати ефективними очільниками громад Кіровоградщини.


Так, учасники зустрічі розглянули низку організаційних питань стосовно роботи виборчих штабів партії. Окрему увагу приділили інформаційно-просвітницькому блоку, в якому  детально зупинилися на юридичних аспектах виборчого процесу, починаючи від юридичних аспектів формування територіальних виборчих списків, реєстрації кандидата та пакету документів, який необхідно підготувати для реєстрації -  до особливостей ведення агітаційної компанії в період виборів.


                        


1545Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: