Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/06/rjatuvalniki-navchali-gromadjan-bezpechnomu-vidpochinku-na-vodi-foto-.htm
новини, 6 серпня 2020

Рятувальники навчали громадян безпечному відпочинку на воді (ФОТО)


З початку року у Кіровоградській області внаслідок необережного поводження на воді загинули 46 осіб, з них 5 дітей. Трагічні випадки виникали переважно у тих місцях, які не були визначені для купання і не були обладнані рятувальними постами, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


З метою запобігання загибелі людей та навчання діям з порятунку на воді 6 серпня працівники Гайворонського районного сектора та Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели профілактичні заходи у місцях, де люди найбільше полюбляють відпочивати, - на березі річки Південний Буг у селі  Соломія Гайворонського району та біля ставка у селі Петрове Знам'янського району.


Фахівці Служби порятунку звернулися до відпочиваючих із закликом купатися лише у призначених для цього місцях та дотримуватися правил безпеки. Для того, щоб люди добре запам’ятали, як поводитися під час відпочинку, їм були роздані листівки з правилами безпеки. Громадянам також детально розповіли, як рятувати потопаючого та як надавати йому домедичну допомогу.


                     


698Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: