Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/06/rjatuvalniki-kirovogradschini-napoljagajut-na-oberezhnosti-bilja-vodi-foto-.htm
новини, 6 серпня 2020

Рятувальники Кіровоградщини наполягають на обережності біля води (ФОТО)


З початку року більше 40 осіб загинули на водоймах Кіровоградщини. У зв’язку з цим Служба порятунку закликає громадян бути вкрай обережними під час відпочинку на воді та суворо дотримуватись правил безпеки. Особливої уваги потребують малолітні діти, які через власну допитливість і непосидючість та брак батьківської уваги часто потрапляють у прикрі ситуації, зазнають травм або й гинуть, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.

 

З метою попередження трагічних випадків на воді рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області активно проводять роз’яснювальну роботу серед відпочивальників, з тим щоб достукатись до кожного та переконати, що немає нічого важливішого, ніж життя і здоров’я людини, а тому не варто легковажно ставитись до пересторог фахівців та власної безпеки. 


5 серпня під час проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників на водоймі поблизу м. Новомиргород працівники Служби порятунку та волонтери Червоного Хреста підходили до присутніх на пляжі дітей та дорослих, перепитували, чи пам’ятають вони правила, чи дотримуються їх, чи вчать своїх дітей безпечній поведінці під час відпочинку, чи знають про трагічні випадки, які бувають в результаті порушень правил безпеки на воді, давали чіткі рекомендації щодо безпечної життєдіяльності та роздавали листівки застерігаючого змісту, де прописані основні правила поведінки на водоймах та прийоми надання першої долікарської допомоги.


Такі заходи проводитимуться аж до кінця купального сезону в усіх районах області та у місцях відпочинку біля водойм у Кропивницькому, тому що навіть одне збережене людське життя варте будь-яких зусиль. А громадянам радимо неухильно дотримуватись правил безпеки.


           


663Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: