Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/21/vognebortsi-lisniki-ta-politseiski-proveli-spilni-reidi-u-lisovih-masivah-foto-.htm
новини, 21 липня 2020

Вогнеборці, лісники та поліцейські провели спільні рейди у лісових масивах (ФОТО)


З метою збереження лісових масивів Кіровоградщини від знищення вогнем на території області постійно проводяться рейди за участю фахівців Служби порятунку, лісового та мисливського господарства та Національної поліції. Як засвідчує статистика, головною причиною пожеж у лісах є порушення людьми правил пожежної безпеки. Звичайно, трапляються випадки самозаймання сухого хвойного настилу чи листя під час сильної спеки, однак саме так званий людський фактор є незмінним лідером серед ймовірних причин пожеж у лісах, лісосмугах та лісопарках. Тож головний акцент у профілактиці пожеж у лісах робиться на навчанні населення правилам пожежної безпеки.


Так, 20 липня спільні рейди були проведені у Світловодському та Маловисківському районах працівниками Управління ДСНС в області, управління лісового та мисливського господарства та поліцейськими. Учасники рейдів закликали відпочивальників берегти екосистеми від вогню та нагадали правила поведінки у лісі, за порушення яких передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.


Щоб важлива інформація не скоро забулась, громадянам роздали листівки застережного змісту та порадили ставитись до питань безпеки відповідально, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


         


604Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: