Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/20/privatbank-uviishov-do-desjatki-kraschih-bankiv-tsentralnoi-ta-shidnoi-evropi-2020-roku-euromoney.htm
новини, 20 липня 2020

ПриватБанк увійшов до десятки кращих банків Центральної та Східної Європи 2020 року - Euromoney


Український ПриватБанк в 2020 році увійшов до десятки кращих банків Центральної та Східної Європи. Як повідомив британський Euromoney, ПриватБанк увійшов до переліку кращих банків регіону, отримавши номінацію "CEE's best bank transformation" - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Як відзначили експерти одного з найавторитетніших економічних видань, високий прибуток і ефективна робота державного ПриватБанку після його націоналізації стала найзначнішим результатом банківської трансформації року на ринку Центральної та Східної Європи.


"Трансформація ПриватБанку є ще більш вражаючою, враховуючи, що вона проходила на тлі постійного тиску на банк і його керівництво з боку колишніх власників, - йдеться в публікації Euromoney. - Успіх, досягнутий банком, говорить про натхнення та важку роботу, це робить ПриватБанк переможцем в цьому році серед банків Центральної та Східної Європи за кращу трансформацію".


При цьому, ПриватБанк став першим українським банком, який увійшов в рейтинг кращих банків регіону за всю історію "Euromoney's Awards for Excellence" і одним з небагатьох локальних банків, який був включений в регіональний рейтинг разом з провідними європейськими та американськими банківськими групами. 




975Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: