Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/15/u-kropivnitskomu-rozpochali-rekonstruktsiju-odniei-z-osnovnih-dorig-mista.htm
новини, 15 липня 2020

У Кропивницькому розпочали реконструкцію однієї з основних доріг міста (ВІДЕО)


У Кропивницькому розпочали реконструкцію дороги на вулиці Полтавська. Гроші виділили з міського бюджету – розповів Суспільному начальник міського управління капітального будівництва Сергій Білокінь. На відрізку від провулку Об’їзний до вулиці Васнецова дорогу планують розширити до чотирьох смуг. Зараз їх дві. Кошторисна вартість робіт – близько 39 мільйонів 400 тисяч гривень.


Директор підрядного підприємства Андрій Жила розповів, що для заміни всіх мереж, які тут проходять, потрібно півтора місяця: "Розпочали роботи з прокладання мережі водопостачання. Демонтують кабелі Міськсвітла, роблять розмітку під тролейбусні опори".



У Кропивницькому розпочали реконструкцію дороги


Замінять 650 метрів водопроводу – розповів головний інженер водоканалу Геннадій Біньковський: "На час виконання робіт з реконструкції, будинки перепідключать, щоб люди були з водою".


За даними начальника міського управління капітального будівництва, завершити реконструкцію дороги планують у жовтні 2020 року.


2243Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: