Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/15/rjatuvalniki-nagadali-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-zhiteljam-vilshanki-ta-blagovischenskogo.htm
новини, 15 липня 2020

Рятувальники нагадали правила пожежної безпеки жителям Вільшанки та Благовіщенського


У рятувальників кожна пора року гаряча, адже небезпеки, як показує практика, мають сезонний характер. Так, з початку літнього періоду гостро постають питання недопущення пожеж у природних екосистемах, збереження врожаю від знищення вогнем та запобігання нещасним випадкам на воді. Однак актуальним за будь-якої пори залишається питання  запобігання пожежам та загибелі людей у житловому секторі. Тому рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу в цьому напрямку, аби застерегти жителів області від необачних вчинків, що призводять до втрати майна, а інколи навіть до травм, чи ще гірше – до загибелі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.

       

14 липня фахівці районних підрозділів У ДСНС в області провели у смт Вільшанка та м. Благовіщенське профілактичне відпрацювання житлових секторів. Під час спілкування жителям районних центрів нагадали правила безпеки при користуванні побутовими електроприладами, порекомендувавши уникати перевантаження електромереж, газовим обладнанням та печами й грубками. Також не залишили поза увагою і питання спалювання сухої рослинності та сміття поряд з житловими будинками, дитячі пустощі з вогнем. Адже саме безпечність дорослих спонукає дітей до сміливих експериментів, які, на жаль, деколи закінчуються трагічно.

    

Зважаючи на те, що триває сезон літнього відпочинку, загострили увагу рятувальники і на правилах поведінки під час відпочинку на природі. А для того, щоб у будь-який час можна було пригадати правила безпеки, співробітники Управління ДСНС в області залишили мешканцям застережні листівки і наголосили, що, коли непередбачувана ситуація у побуті виходить з-під контролю, потрібно не гаючи часу звертатись за допомогою до Служби порятунку.


                  



737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: