Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/10/kropivnitski-sportsmeni-rjatuvalniki-posili-druge-mistse-u-zmagannjah-z-nastilnogo-tenisu-v-ramkah-dinamiadi-2020-foto-.htm
новини, 10 липня 2020

Кропивницькі спортсмени-рятувальники посіли друге місце у змаганнях з настільного тенісу в рамках «Динаміади-2020» (ФОТО)


10 липня у м. Кропивницькому відбулись змагання з настільного тенісу серед представників силових структур області в рамках «Динаміади-2020», у яких взяли участь 6 команд,


Честь пожежно-рятувальної служби на спортивному майданчику захищали двоє рятувальників підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області: Лашкул Володимир та Бударін Дмитро. 


У напруженій боротьбі, яка тривала між сильними суперниками, наші рятувальники посіли 2-ге загальнокомандне місце, поступившись колегам з ГУ НП Кіровоградської області. Третє місце посіли представники  Управління СБУ у Кіровоградській області. Варто зазначити, що наші спортсмени неодноразово досягали високих результатів у цьому виді спорту.


Ми щиро вболіваємо за наших спортсменів та бажаємо нових перемог!


                     



1056Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: