Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/09/kropivnitskii-ta-lviv-rozpochali-spivpratsju-schodo-promotsii-oboh-mist.htm
новини, 9 липня 2020

Кропивницький та Львів розпочали співпрацю щодо промоції обох міст


Цьогоріч Кропивницький долучився до участі у проєкті “Дружні міста”, який минулого року започаткувала Львівська міська рада. Головна мета проєкту - розвиток товариських взаємовідносин між містами України та обмін соціальною рекламою - повідомляється на сайті МрмК.


Стартував проєкт у вересні 2019 року, коли відділ промоції Львівської міської ради звернувся до 23 міст України, з проханням підтримати ініціативу Львівської міської ради та розмістити у цих містах білборди та сіті-лайти з рекламою Львова. Гарантією цієї співпраці Львівська міська рада визначила умови забезпечення виконання зобов'язань щодо розміщення у Львові такої ж кількості площин із соціальною рекламою щодо промоції цих міст.


Управління містобудування та архітектури міської ради Кропивницького та Львівська міська рада продовжують свою співпрацюю у питаннях культурної спадщини та промоції.  Так, в рамках проєкту “Дружні міста” у липні 2020 року у Львові та Кропивницькому було розміщено по 3 білборди з рекламою кожного з міст.


- Для Кропивницького участь у проєкті є дуже важливим кроком з точки зору промоції та брендування не тільки на локальному рівні, а й в загальнонаціональних масштабах, - розповів головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини міської ради Кропивницького Володимир Поповічев. - Ми гордимося співпрацею з Львівською міською радою та сподіваємось, що вона буде продуктивною для обох міст.



972Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: