Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/30/vognebortsi-kirovogradschini-likviduvali-3-pozhezhi-na-vidkritii-teritorii.htm
новини, 30 червня 2020

Вогнеборці Кіровоградщини ліквідували 3 пожежі на відкритій території


За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло 3 повідомлення про пожежі, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 29 червня у м. Кропивницький рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону ліквідували пожежу 50 м2 сміття на відкритій території по вул. Генерала Кульчицького. Вогнеборці 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ двічі залучались на гасіння займань: об 11:50 горіло 5 м2 сміття по вул. Чкалова райцентру, а о 17:50 загорілось 6 м2 сміття на відкритій території по вул. Слави.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.



672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: