Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/26/vidbulos-nagorodzhennja-peremozhtsiv-pershogo-shahovogo-turniru-3-go-polku.htm
новини, 26 червня 2020

Відбулось нагородження переможців першого шахового турніру 3-го полку


Перший шаховий турнір, що від 23 червня проходив у третьому окремому полку спеціального призначення ім. князя Святослава Хороброго завершено - повідомляє 3polk.info


У четвер, 25 червня, судді визначили переможців, які за підсумками дев’яти турів набрали найбільшу кількість очок.


– Я судив чимало турнірів. Але такої безкомпромісної боротьби давно не зустрічав. Першу нічию зафіксовано лише в шостому турі, – сказав головний суддя змагань, майстер ФІДЕ Олег Чижиков.



Протягом двох днів 22 військовослужбовці зіграли 82 шахові партії, за підсумками яких визначили переможця та призерів турніру. Третє місце посів військовослужбовець полку з позивним Слава, другим став учасник турніру з позивним Михайлович. Переміг в першому шаховому турнірі боєць полку Сачок.


Всі переможці турніру отримали цінні призи, дипломи та медалі, які їм вручили командир полку полковник Олександр Трепак та президент обласної федерації шахів Ігор Волков.


Всі судді та президент федерації шахів отримали від командира полку пам’ятні подарунки, зокрема комікси присвячені обороні ДАП: «Кіборги».


Військовослужбовець, який посів четверте місце отримав від командира полку стропоріз з гравіюванням.   Під час закриття турніру його організатори оголосили про намір зробити цей шаховий турнір щорічним.



Відео Телеканал ТТV






            

2301Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: