Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/26/trofimov-pro-obshuki-v-kirovogradskii-oda-poturan-ne-bude.htm
новини, 26 червня 2020

Трофімов про обшуки в Кіровоградській ОДА: потурань не буде


Перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов заявив, що влада зацікавлена ​​в незалежному розслідуванні щодо обшуків в Кіровоградській ОДА. Про це він написав у Telegram, передає УНН.


"Перезавантаження, яке стало можливим при Президентові Володимирі Зеленському, дало шанс на реальне оновлення влади. Не хочу давати оцінок ситуації з головою Кіровоградської обласної державної адміністрації. Це зроблять компетентні органи і суд. Хочу лише сказати, що влада зацікавлена ​​в незалежному розслідуванні. Поступок не буде. І це повинні зрозуміти всі, в тому числі і глави ОДА: порушуєш - відповіси за законом. Всі все бачать", - написав Трофімов.


Також він додав, що краще навіть не намагатися грати в такі ігри за спиною Президента.


"Крім того, висновки повинні зробити й українці: посадки чекають не тільки злодійкуватих попередників, а й нинішніх чиновників, які на публіку демонструють новий підхід, а продовжують жити по-старому", - заявив Трофімов.


Нагадаємо, вчора, 25 червня, в Кіровоградській облдержадміністрації співробітники НАБУ і СБУ в Кіровоградській області проводили слідчі дії.


1363Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: