Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/04/na-kirovogradschini-trivae-rekonstruktsija-shljahoprovodu-avtodorogi-strii-ternopil-kropivnitskii-znam-janka.htm
новини, 4 червня 2020

На Кіровоградщині триває реконструкція шляхопроводу автодороги Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка


Виконання будівельних робіт проінспектував заступник голови ОДА Максим Калінін - повідомляється на сторінці Кіровоградської ОДА. «На цьому об’єкті склалася критична ситуація з руйнуванням тротуарних блоків. Це могло призвести до їх падіння на залізничні колії та аварій», - зазначив заступник голови ОДА.


Згідно проєктної документації, на мосту заплановано провести фрезерування старого покриття, відновити пошкоджені поверхні опор та блоків прогонної будови, замінити опорні частини балок та влаштувати монолітну плиту. Також дорожники замінять тротуарні плити та влаштують два шари асфальтобетонного покриття.


На замовлення Служби автомобільних доріг в Кіровоградській області роботи виконує підрядна організація «Мостобудівельний загін-112».


Згідно календарного плану, відкриття проїзду автотранспорту планується на кінець червня, а завершення повного комплексу робіт – до кінця липня.


фото - Олександри Сухенко


        

1097Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: