Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/03/oleksandriitsiv-zaproshujut-doluchitisja-do-olimpiiskogo-dnja.htm
новини, 3 червня 2020

Олександрійців запрошують долучитися до Олімпійського дня


У рамках Олімпійського дня, який відзначається у червні, Національний Олімпійський Комітет України ініціює проведення цього заходу в режимі онлайн. Із 1 по 19 червня проходитиме онлайн-естафета, учасниками якої можуть стати усі бажаючі - повідомляється на сторінці Сучасна Олександрія.

Для цього необхідно:

1. зняти відео на 30-40 секунд з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів і символічно передати предмет, який відображає ваш вид діяльності, а разом з цим передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити під відео.
Також можна зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис OlympicDay і передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити в пості.

2. У відео або в тексті посту до фото учасник повинен звернутися до аудиторії з наступними меседжами: «Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету…».

3. Опублікувати на своїй сторінці Фейсбук або Інстаграм пост із цим відео або фото (не сторіс!!!) з хештегом #olympicday2020ua та #olympicday

4. Щотижня серед найкращих відео та фото будуть розіграні олімпійські подарунки від Національного Олімпійського комітету. Переможці будуть обрані за допомогою програми Random.

5. Найкращі відео та фото потраплять у фінальний відеоролик естафети OlympicDay-2020 в Україні із зірками українського спорту.


У кожного учасника естафети обов’язково повинен бути відкритий акаунт/сторінка, що дозволить адміністраторам НОК побачити пост та у разі виграшу зв’язатися з переможцем.
Найбільш креативні учасники матимуть змогу отримати олімпійські сувеніри від Національного Олімпійського Комітету України.


891Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: