Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/22/u-biblioteki-chizhevskogo-z-javilasja-storinka-v-instagram.htm
новини, 22 травня 2020

У бібліотеки Чижевського з’явилася сторінка в Інстаграм


Всі ми знаємо, як міцно у наше життя увійшли соцмережі. І ранок вже  починається не просто з кави, а з гортання стрічок новин у Фейсбуці чи в Інстаграмі. Тому все більше офіційних, публічних установ та організацій переводять свою роботу в онлайн аби бути на вістрі часу, та чи й варто говорити наскільки це стало актуальним ще й в умовах карантину.


Тож обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського теж не стала винятком, і у нас з’явилася своя сторінка іще в одній найбільш популярній соцмережі нині -  Інстаграмі.


Перші пости будуть присвячені знайомству із роботою бібліотеки, це буде інформація про відділи – які послуги надають, чим кожен із них особливий. На постійній основі будуть з’являтися огляди книг – від самих бібліотекарів та букстаграмерів. Тут ви також можете знайти анонси подій, які зараз бібліотека проводить онлайн, а коли книгозбірня ввійде у звичний режим роботи і буде дозволено приймати користувачів – анонси заходів і новини про них.


Підписуйтеся на @chizhevsky_krop, слідкуйте за роботою бібліотеки і в Інстаграм


фото - library.kr.ua

972Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: