Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/30/u-kropivnitskomu-uchasniki-angliiskogo-rozmovnogo-klubu-spilkujutsja-onlain-video-.htm
новини, 30 квітня 2020

У Кропивницькому учасники англійського розмовного клубу спілкуються онлайн (ВІДЕО)

У Кропивницькому відновив роботу англійський розмовний клуб. Про це Суспільному розповіла його співорганізаторка Вікторія Талашкевич. Тепер його учасники вдосконалюють свою англійську онлайн.


Англійський розмовний клуб запрацював у Кропивницькому три місяці тому. З початком карантину заняття припинилися, бо волонтерка Корпусу Миру США Сара Краус з міста Діфаінс, яка їх проводила, повернулась в Сполучені Штати Америки: "Я зараз у штаті Огайо. Також на карантині. І це гарна ідея – провести час, покращивши свій рівень англійської мови".


До карантину Сара Краус більше року вчила учнів кропивницької школи №6. Продовжити роботу клубу, за словами Вікторії Талашкевич, запропонував Корпус Миру: "Я дуже рада, що Корпус Миру запропонував відновити взаємодію, і щаслива, що Сара погодилася. Мені здається, що такі формати навчання будуть розвиватися".


На першому онлайн-занятті, разом з Вікторією Талашкевич, було семеро учасників: "Сара запропонувала перше онлайн-заняття присвятити темі коронавірусу. Ми вивчали або поновлювали знання про медичні терміни: температура, лихоманка, віруси, термометри. Поповнювали словниковий запас з цієї теми".


Заняття розмовного клубу в онлайн-форматі відбуватимуться раз на тиждень.

   


2288Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: