Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/30/u-kirovogradskii-oblasti-hvori-na-koronavirus-znahodjatsja-u-stabilnomu-stani.htm
новини, 30 березня 2020

У Кіровоградській області хворі на коронавірус знаходяться у стабільному стані


На Кіровоградщині четверо хворих на коронавірусну інфекцію знаходяться у стабільному стані.


Про це повідомив у неділю, 29 березня, голова ОДА Андрій Балонь - інформує пресслужба Кіровоградської ОДА.


«Станом на 29 березня маємо чотири офіційно зареєстровані випадки захворювання на коронавірус в області. Троє хворих на COVID-19 із Кропивницького знаходяться на госпіталізації у Центральній міській лікарні. Один хворий із Долинського району – у Долинській ЦРЛ. Усі в стабільному стані середньої важкості. Пацієнти знаходяться під наглядом медиків» - повідомив Андрій Балонь.


Наразі встановлюється максимальне коло контактних осіб, які спілкувались з хворими. Усі  будуть обстежені лабораторними методами та взяті під медичний нагляд терміном на 14 днів, щоб попередити розповсюдження ризиків поширення коронавірусу.


Нагадаємо: на Кіровоградщині підрозділи територіальних органів ДСНС України та Нацполіції України розгорнули тимчасові пункти прийому й сортування хворих на коронавірус на території лікарень «першої» хвилі. Там чергуватимуть медики, які будуть обстежувати громадян, у разі необхідності проводити експрес-тести й вирішувати питання госпіталізації.



877Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: