Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/30/na-kirovogradschini-suditimut-arbitrazhnogo-kerujuchogo-ta-litsitator-za-vimagannja-habara.htm
новини, 30 березня 2020

На Кіровоградщині судитимуть арбітражного керуючого та ліцитатор за вимагання хабара


Арбітражний керуючий та ліцитатор, які обвинувачуються у отриманні 100 тис грн неправомірної вигоди, постануть перед судом - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області


За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо арбітражного керуючого та ведучого торгів аукціону по продажу нерухомого майна, які вимагали та отримали неправомірну вигоду у сумі 100 тис грн ( ч. 4 ст.368-4 КК України).


Як ми повідомляли раніше, операцію з викриття було проведено у вересні 2019 року спільно з працівниками Служби безпеки в області та слідчими слідчого управління Нацполіції в області.


Неправомірну вигоду у сумі 100 тис грн організатори аукціону вимагали від приватного підприємця за сприяння у придбанні цілісного майнового комплексу в одному із райцентрів Кіровоградщини.

Вказаним особам інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) Кримінального кодексу України.


Санкцією статті за цей вид злочину передбачено покарання у виді позбавлення волі від чотирьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Наразі обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.




573Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: