Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/27/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-roz-jasnjuvali-jak-dotrimuvatis-protiepidemichnih-zahodiv.htm
новини, 27 березня 2020

У Кропивницькому рятувальники роз'яснювали, як дотримуватись протиепідемічних заходів


Рятувальники Кіровоградщини продовжують долучатись до проведення протиепідемічних заходів на території області. Так, районними та обласним центрами курсують спецавтомобілі з гучномовцями, які закликають населення дотримуватись умов карантину - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Також працівники пожежно-рятувальної служби  були включені до груп, які перевірили місця обсервації населення. Наразі в області тривають спільні перевірки дотримання обмежувальних заходів суб’єктами господарювання. Днями відбулась перевірка готовності сил та засобів до проведення протиепідемічних (дезінфекційних) заходів. Крім того, в області активно триває роз’яснювальна робота серед населення про способи запобігання інфікуванню вірусом СOVID-19. 


Спільно з представниками патрульної поліції та обласної організації Червоного Хреста працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз'яснювальну роботу у житловому масиві Ковалівка у м. Кропивницький, під час якої розповсюдили листівки і пам'ятки з порадами, як захиститися від коронавірусної інфекції.


Учасники рейду пояснювали кропивничанам про наслідки розповсюдження вірусу та способи запобігання його швидкому поширенню. А також навчали правилам особистої гігієни, яких слід дотримуватись, щоб не захворіти на коронавірус.


               

683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: