Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/28/na-kirovogradschini-pratsivniki-derzhbanku-privlasnili-maizhe-2-miliona-griven-klientiv-banku.htm
новини, 28 лютого 2020

На Кіровоградщині працівники держбанку привласнили майже 2 мільйона гривень клієнтів банку


Детективами слідчого управління поліції області, за процесуального керівництва прокуратури області та оперативного супроводження управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області, завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно членів організованої злочинної групи у складі 7 осіб – працівників територіального відділення одного з державних банків, які протягом 2015-2018 років заволоділи грошовими коштами в сумі близько 2 мільйонів гривень - повідомляє відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Кіровоградської області.


Організатор групи – керівник відділення державного банку спільно з іншими працівниками відділення вчинили незаконне заволодіння коштами державного банку, шляхом виведення активів через рахунки клієнтів.


Для здійснення злочинної діяльності особи використовували рахунки соціально незахищених верств населення – пенсіонерів, вихованців школи-інтернату, а також рахунки померлих громадян.


Досудове розслідування  кримінального провадження завершено.


28 лютого обвинувальний акт стосовно підозрюваних за ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. 3, 4 ст. 358 (підроблення документів), ч. 2 ст. 200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, обладнанням для їх виготовлення) та ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією) Кримінального кодексу Українискеровано на розгляд до суду.




710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: