Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/19/na-oleksandriischini-vidbuvsja-viiznii-zahid-tsentru-zainjatosti-dlja-starshoklasnikiv-foto-.htm
новини, 19 лютого 2020

На Олександрійщині відбувся виїзний захід центру зайнятості для старшокласників (ФОТО)


Фахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості  спільно з працівниками Олександрійської бібліотеки імені Д. І. Чижевського та Олександрійського медичного коледжу було організовано візит до Войнівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Приютівської селищної ради.


Наталія Щербина, заступник директора з виховної роботи Олександрійського медичного коледжуознайомила дітей з умовами вступу до коледжу у 2020 році. Так, майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про професії, які можна здобути у навчальному закладі, умови проживання в гуртожитку, перспективи подальшогопрацевлаштування випускників, зокрема за кордоном. Н. Щербина також відзначила, що на третьому курсі студенти усіх спеціальностей мають можливість відвідувати курси лікувального масажу, під час яких слухачі отримують знання з прийомів, видів та засобів масажу, вивчають механізм дії масажу на організм людини. По закінченню курсів слухачі мають право на заняття лікувальним масажем.


Як зазначила Олена Губа, провідний фахівець з профорієнтації відділу  активної   підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, в свою чергу працівники районної бібліотеки презентували школярам професію бібліотекаря, наголосили на важливих якостях, якими повинен володіти бібліотекар, зокрема: хороша пам’ять та увага, акуратність, терпіння і наполегливість, навики швидкочитання та саморозвиток. 


Фахівець з професійної орієнтації, Олена Губа, провела інтерактивнийзахід для школярів щодо важливості правильного вибору майбутньої професії. Крім того, фахівчиня презентувала профорієнтаційні послуги, що надає служба зайнятості клієнтам. Наостанок, О. Губа порекомендувала учням,на етапі вибору професії,звертатись за консультаціями до шкільного психолога чи  спеціаліста центру зайнятості.


      


721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: